Prikaz 577–588 od 714 rezultata

Vino Andrija Žilavka 11 kvalitetno

9.80 KM
Dodaj u korpu
Žilavka “Andrija” kvalitetno vino svijetlo žute boje sa zelenkastim odsjajem. Voćni miris sa dominantnim citrusima. Okus svjež sa ugodnim kiselinama.

Vino Andrija Žilavka 0,18720

3.60 KM
Dodaj u korpu
Žilavka “Andrija” vrhunsko vino svijetlo žute boje sa zelenkastim odsjajem. Miris čist, voćni sa dosta zrelog voća, posebno dominantni citrusi.Okus,

SLJIVA ZLATNA 5 lit.

225.48 KM
Dodaj u korpu
Rakija šljivovica pečena od pažljivo odabranih plodova zrele šljive, dobijena metodom dvostruke destilacije. Rakija se zatim čuva u prokromskim posudama

ENERGY HELL APPLE 0,25 lim.

1.20 KM
Dodaj u korpu
Jedno od najpopularnijih energetskih pića, koje sadrži 20% više od uobičajenog sadržaja kofeina od 32 mg/100 ml, što vam osigurava

VODKA LUKSUSOWA 11 37,5%

19.66 KM
Dodaj u korpu
Autentična Poljska vodka solidne kvalitete i pristupačne cijene proizvedena u Poljskoj prema tradiciji koja datira još iz 16. stoljeća. Luksusowa

ABSOLUT ELYX 0,70 CL 42,3%

59.80 KM
Dodaj u korpu
Absolut Elyx je pravi izraz kvalitete jer se radi o ručno napravljenoj superpremium votki s elegantnom, svilenkastom teksturom. Votka Absolut

SLJIVA ZLATNA 0,04 lit.40%

3.26 KM
Dodaj u korpu
Rakija šljivovica pečena od pažljivo odabranih plodova zrele šljive, dobijena metodom dvostruke destilacije. Rakija se zatim čuva u prokromskim posudama

DUNJA ZLATNA 5 lit.

277.09 KM
Dodaj u korpu
Zlatna dunja se dobija kontrolisanom fermentacijom i destilacijom u bakarnim kazanima, potom se odlaže i čuva u starim hrastovim buradima.

DUNJA ZLATNA 0,04

3.26 KM
Dodaj u korpu
Zlatna dunja se dobija kontrolisanom fermentacijom i destilacijom u bakarnim kazanima, potom se odlaže i čuva u starim hrastovim buradima.

SLJIVA ZLATNA 0,70

32.60 KM
Dodaj u korpu
Rakija šljivovica pečena od pažljivo odabranih plodova zrele šljive, dobijena metodom dvostruke destilacije. Rakija se zatim čuva u prokromskim posudama

DUNJA ZLATNA 0,70

40.21 KM
Dodaj u korpu
Zlatna dunja se dobija kontrolisanom fermentacijom i destilacijom u bakarnim kazanima, potom se odlaže i čuva u starim hrastovim buradima.