Prikaz 1–12 od 20 rezultata

VUKOJE BURGUNDAC ROSE 0,75

30.20 KM
Dodaj u korpu
Ovo veliko rose vino je radjeno kratkom maceracijom i hladnom fermentacijom groždja pinot noir. Odlikuje se izrazito vocnim mirisima tresnje

VUKOJE TRIBUNIA ROSE 0,75

23.10 KM
Dodaj u korpu
Inspiracija našem rosé-u bili su čuveni Bordoški rosé koji se kao i Tribunia rosé prave od sorte cabernet sauvignon. Vino

VUKOJE GROZDA MUSKAT 0,7

37.20 KM
Dodaj u korpu
Jedinstveno po svom ukusu i prepoznatljivoj aromi, grožđe sorte muskat daje voćnu rakiju vrhunskog kvaliteta i bogatog bukea. Arome se

VUKOJE VRANAC REZERVA 0,75

53.90 KM
Dodaj u korpu
Samo vranac iz najboljih godina odležava 18 mjeseci u hrastovim “barrique” bačvama od 225 litara u podrumima 8 metara ispod

VUKOJE CHARDONNAY SUR LIE 0,75

49.50 KM
Dodaj u korpu
Bijelo vino raskosne punoce dobijeno Sur Lie metodom. Vino se cuva na finom talogu kvasca 24 mjeseca u barrique buradima radjenim od francuskog

VUKOJE BURGUNDAC BJELI 0,75

50.40 KM
Dodaj u korpu
Bogato bijelo vino raskosne strukture i punoce. Viseslojne vocno-mineralne arome obuhvataju tonove ribizli krusaka i dunja, sa notama kandiranog voca.

VUKOJE BURGUNDAC CRNI 0,75

55.00 KM
Dodaj u korpu
Viseslojne arome malina, ljubicica i djumbira, sa tonovima mastila u pozadini. Tekstura je svilenkasta, tanini njezni, kiseline vocne, osvjezavajuce, ekstraktivna

VUKOJE GROZDA SYRAH 0,7

37.20 KM
Dodaj u korpu
Prirodna voćna rakija od grožđa. Proizvodi se od biranih sorti grožđa sa suncem okupanih hercegovačkih vinograda. Ovaj biser iz “Podruma

VUKOJE GROZDA ŽILAVKA 0,7

39.90 KM
Dodaj u korpu
Proizvodi se od biranih sorti grozđa sa suncem okupanih hercegovackih vinograda. Ovaj biser iz “Podruma Vukoje 1982” se spravlja na

VUKOJE GROZDA VRANAC 0,7

37.20 KM
Dodaj u korpu
Proizvodi se od biranih sorti grožđa sa suncem okupanih hercegovačkih vinograda. Ovaj biser iz “Podruma Vukoje 1982” se spravlja na

VUKOJE GALERIJA MERLOT 0,75 l

21.20 KM
Dodaj u korpu
Vino je barsunasto rubin boje, nezaboravnog mirisa sumskog voca, zrelih sljiva, koje se postepeno razvija u toplinu marmelade i fantasticnog